Νεα Μακρη Φωτια : Te6qyujqgrtfxm : Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας.

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Φωτιά σε δύο μέτωπα εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη νέα μάκρη, αργά το βράδυ της δευτέρας. Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα, τόσο λόγω της . Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 .

Φωτιά σε δύο μέτωπα εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη νέα μάκρη, αργά το βράδυ της δευτέρας. Pyrkagia Sth Nea Makrh Enisxyontai Oi Pyrosbestikes Dynameis H Ka8hmerinh
Pyrkagia Sth Nea Makrh Enisxyontai Oi Pyrosbestikes Dynameis H Ka8hmerinh from www.kathimerini.gr
Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα, τόσο λόγω της . Φωτιά σε δύο μέτωπα εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη νέα μάκρη, αργά το βράδυ της δευτέρας. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 .

Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw.

Φωτιά σε δύο μέτωπα εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη νέα μάκρη, αργά το βράδυ της δευτέρας. Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα, τόσο λόγω της . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια.

Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Φωτιά σε δύο μέτωπα εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη νέα μάκρη, αργά το βράδυ της δευτέρας. Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw.

— yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Oqgdkurty2aekm
Oqgdkurty2aekm from www.ieidiseis.gr
Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Φωτιά σε δύο μέτωπα εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη νέα μάκρη, αργά το βράδυ της δευτέρας. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα, τόσο λόγω της . Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw.

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια.

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα, τόσο λόγω της . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Φωτιά σε δύο μέτωπα εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη νέα μάκρη, αργά το βράδυ της δευτέρας.

Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 .

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα, τόσο λόγω της . 4xvrvp6454lkfm
4xvrvp6454lkfm from www.zougla.gr
Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα, τόσο λόγω της . Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να .

Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει .

— yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα, τόσο λόγω της . Φωτιά σε δύο μέτωπα εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη νέα μάκρη, αργά το βράδυ της δευτέρας. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw.

Νεα Μακρη Φωτια : Te6qyujqgrtfxm : Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας.. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα, τόσο λόγω της . Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει .